divendres, 22 de maig del 2015

ÀREA DE SEGURETAT, MOBILITAT I CIVISME DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA



La seguretat, la mobilitat i el civisme son conceptes molt interrelacionats i, en l’acció de govern de l’Ajuntament de Barcelona, cal que estiguin molt més interrelacionats del que ho estan ara. Certament, hi ha tasques que cada un dels diferents àmbits poden fer només per ells mateixos però crec que son pocs i que haurien de ser menys.
 

 

Per començar, hi ha un àmbit que hauria de ser plenament compartit: el coneixement. Aquest aspecte és de vital importància i cal donar-li molt més suport i importància. El coneixement ha de ser específic però interrelacionat entre si per tenir una visió de conjunt clara, completa i profunda. Per això proposo un departament específic per el coneixement (només treballar amb dades, no gstió) compartit amb dos altres aspectes a potenciar: la promoció i la comunicació.

Comencem dons una seria amb les 10 primeres mesures que hauria de fer el nou Ajuntament de Barcelona a partir de la constitució del nou govern de la ciutat. La primera: repesar l'organització i les funcions dels diferents departaments per donar una resposta més eficient a les questions relatives a la Seguretat, la Mobilitat i el Civisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada